Festival Informatie


LOCATIE

De locatie van Siepelrock is aan de H. Reindersweg 5 in Pesse.
De feesttent is beide dagen vanaf 20.00 uur geopend.

Roken in de tent is verboden.

Alcohol onder de 18 jaar is niet toegestaan. Legitimatie verplicht.
Er wordt gewerkt met alcohol bandjes. Zonder bandje, geen drank!


AVG
Met betrekking tot de wet op de privacy het volgende:
Tijdens Siepelrock kunnen foto- en videobeelden gemaakt worden van bezoekers
welke op onze website en Facebook geplaatst kunnen worden.


CAMPINGREGLEMENT
De organisatie van Siepelrock verwelkomt je graag op de camping. Er zijn een aantal regels. Zet de vergunning van Siepelrock niet op het spel en neem deze regels in acht. Siepelrock heeft het terrein in bruikleen.
Zorg er mede voor dat we het netjes achterlaten.

KAMPEERDERS OPGELET!
De borg per caravan/tent is 50 euro. Voor een stacaravan bedraagt de borg 100 euro. Dit kun je zondagmorgen vanaf 9.00 uur weer terug krijgen als je jou plek netjes hebt achter gelaten. Als je van de camping wordt gezet wordt de borg ingehouden. Kamperen is alleen toegestaan op de camping. Personenauto’s worden niet toegelaten op het campingterrein. Dit geldt ook voor auto’s van het type Caddy of Combo. Mensen met een caravan, vouwwagen of tent mogen deze eerst plaatsen op aanwijzing van het personeel, waarna de auto direct weer dient te worden verplaatst naast de camping.
Op het parkeerterrein wordt NIET gecrost met de auto. Als dit wel gebeurd volgt verwijdering van het terrein.

De camping gaat op vrijdag 26 oktober om 16.00 uur open. Zondag 28 oktober om 12.00 uur moet het terrein weer leeg zijn. Bij het betreden van de camping krijg je een bandje. Zonder bandje wordt de toegang tot de camping geweigerd.

Open vuur is verboden. Hierop wordt streng gecontroleerd. Een barbecue is toegestaan zo lang het maar netjes blijft.

Glaswerk en huisdieren zijn verboden. Graag uw biertje uit blik drinken. Er moeten weer koeien de wei in. Deze lusten geen glas! Per persoon mag je 12 blikken bier meenemen.

Aggregaten zijn om veiligheid- en overlastredenen verboden op de camping.

Er zal een sanitaire voorziening (stromend water, toiletten en douche) aanwezig zijn op het campingterrein. Houdt deze ook schoon. U wordt verzocht afval te deponeren in de daarvoor bestemde bak. Bij de ingang van de camping worden vuilniszakken uitgedeeld.

Denk aan de nachtrust van medekampeerders en buurtbewoners. Het is dus verboden luide muziek te draaien na het sluiten van het festival.

De organisatie van Siepelrock kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel en/of verlies of beschadiging van goederen.

De organisatie van Siepelrock kan naar eigen inzicht bepaalde personen de toegang weigeren of verwijderen van het campingterrein.

Nogmaals doen we een dringend verzoek je te houden aan deze regels. De organisatie van Siepelrock wil de goede band met de omwonenden zo houden. Dat betekent dat we geen onnodige overlast veroorzaken. Het campingterrein dienen we, met jullie hulp, schoon achter te laten. Er moeten weer koeien de wei in. Houdt het leuk voor iedereen en maak de camping ook volgend jaar weer mogelijk!