Het programma van Siepelrock 2017!

Hieronder vind je het programma voor Siepelrock 2017

Vrijdag 27 oktober

The Kelly Family

The Kelly Family

The Original voices of THE KELLY FAMILY, Patricia Kelly, Kathy Kelly, Paul Kelly en Johnny Kelly, is een van oorsprong Amerikaans/Duitse groep bestaande uit het gezin Kelly. De groep is o.a. bekend van de nummers: David's Song, Fell In Love With An Alien, Come Take My Hand en Peces en el Rio. Bij de etherpiraten waren deze hits veelvuldig te horen, zelfs tot op de dag van vandaag hoor je ze nog overal op de radio!


Jan & Annie

Jan & Annie

Noem de namen Jan Keizer en Anny Schilder en miljoenen mensen in en buiten Nederland zullen reageren met drie letters: BZN. Dat is niet vreemd. Als boegbeelden van BZN maakten ze tussen 1976 en 1984 furore en scoorden een onafzienbare reeks hits. Hoewel hun wegen in 1984 scheidden, is hun muzikale erfenis tot op de dag van vandaag levend gebleven.


Ancora

Ancora

Wie de groep Ancora een beetje volgt, weet dat het gezelschap het jaar 2016 grotendeels heeft gebruikt om aan een nieuw album te werken en aan filmopnamen voor de bijbehorende dvd. Het spreekt voor zich dat dit een enorme klus is, maar die is geklaard. Het derde album van Ancora heeft als titel Door Weer En Wind meegekregen. Een toepasselijke titel, want clips opnemen moet je ver vooruit plannen en dan loop je het risico dat op de gekozen bestemming juist op dat moment windkracht acht en stevige plensbuien je pad kruisen. De hoesafbeelding spreekt wat dat betreft boekdelen. We zien de groep in een stevige regenbui lopen met forse tegenwind. Ancora deinst daar niet voor terug. Sterker nog: het past eigenlijk wel bij ze. De mannen zijn inmiddels wel wat gewend.


Harten 10

Harten 10

Tijdens een groot piraten evenement te Dalfsen in de zomer van 2008 raakten zanger Martien en de zangeres Tineke met elkaar in contact en ontstond er het idee om een samen een duet op te nemen. En zo werd hun eerste single als duo met de titel Geleend uitgebracht. De single werd zo goed ontvangen dat de basis voor het duo Harten 10 was gelegd.


Zaterdag 28 oktober

Mooi Wark

Mooi Wark

De band bestaat uit Bert Koops (leadzang en gitaar), William Bossong (basgitaar), Arnold Kuik (gitaar) en John Roffel (drum). Bij de optredens draait het vooral om improvisatie en interactie met het publiek. Hierdoor is elk optreden anders. Het repertoire tijdens optredens bestaat vaak uit veel vrolijke nummers, meestal rock-'n-roll.


The Dirty Daddies

The Dirty Daddies

Dit jaar is het vijf jaar geleden dat The Dirty Daddies werden losgelaten op de podia. Met hun explosieve energie, sympathieke bad-boys-uitstraling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. Schorre feestgangers, springende jeugd, smoorverliefde moeders: stad en land gingen los alsof hun leven er van afhing.


Jannes

Jannes

Jannes werd geboren op het woonwagenkamp in Emmen en woont nu in Noordscheschut. Door muzikale familieleden kwam Jannes van jongs af aan in aanraking met muziek. Dit leidde op 21 augustus 1999 tot een eerste single, die in eigen beheer werd opgenomen. De single Ben jij bij me werd dankzij piratenzenders enigszins succesvol. Door dit succes kwam Jannes in aanraking met producer, tekstschrijver en componist Martin Sterken uit Nieuw-Weerdinge. Met Sterken neemt Jannes zijn debuut-cd Bella Bianca op. Op zaterdag 7 oktober viert Jannes zijn 15 jarig jubileum in het Gelredome in Arnhem.


Meuk!

Meuk!

Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafes en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show met ballen en waar de tap niet snel leeg is!