Het programma van Siepelrock 2018!

Hieronder vind je het programma voor Siepelrock 2018

Vrijdag 26 oktober

Dolly & zien Tarrels

Dolly & zien Tarrels

De band kenmerkt zich vooral door het schrijven van hun eigen muziek zoals bijvoorbeeld de Hits "OELEBOELE", "BORSTHAAR", "OOSTBLOK POLKA" en vééééle anderen. Bij een optreden moet je denken aan.. Nee! je moet er helemaal niet bij nadenken.. Laat het gewoon op je af komen en je beleefd de avond van je leven! Kortom, laat je verstand samen met je kunstgebit op het nachtkastje liggen, want op bier hoef je niet te kauwen!


Ritn Ditn

Ritn Ditn

Ze zijn er al vaker bij geweest en dit keer staan ze op Vrijdag 26 oktober op de Siepelrock planken: Ritn Ditn! Vier jongens van de Veluwe weten met opzwepend eigen werk, verweven met stampende covers iedere kroeg, feesttent of andere locatie op z’n kop te zetten. Een gezamenlijke passie voor rock ’n roll betekent in 2010 het begin van Ritn Ditn. Al gauw wordt duidelijk dat er niets mooier is dan eigen teksten schrijven in Veluws dialect! Dit in combinatie met bekende covers blijkt een perfecte formule te zijn! Pompende beats, stampende baspartijen en mappende gitaren vormen de solide basis van de Gelderse rock ’n roll machine. Gooi er een opzwepende zanglijn overheen en je hebt het recept voor onvervalste Ritn Ditn rock ’n roll.


De Boetners

De Boetners

Niet meer weg te denken uit de Achterhoekse dialectrock: de Boetners! Dit jaar staan de heren op de vrijdag van Siepelrock. De band heeft ondertussen flink wat mooie dingen op haar naam staan. 20 mei kwam het derde album 'Geblök en Gereer' uit en stond de band voor de tweede keer met een eigen headline-show in de DRU Cultuurfabriek. Vorig jaar speelde ze zelfs nog op de Zwarte Cross. De band is regelmatig live te zien in de modderigste feesttenten en zalen door het hele land. De biertap maakt overuren en de tent wordt omgetoverd tot een kolkende massa. Dat wordt een heavig feestje! Verwacht eigen werk maar uiteraard ook covers van hun grote helden Normaal.


Zaterdag 27 oktober

Høken met de Heinoos

Høken met de Heinoos

Op de Zwarte Cross hebben ze de boel maar liefst 2 keer op z'n kop gezet, en op Siepelrock gaan ze dat kunstje nog een keer flikken! Ze zijn er bij op de zaterdag: Høken met de Heinoos!


Snollebollekes

Snollebollekes

Ohoh, wat een feest beloofd dit te worden zeg! Wie kent 'm niet, bekend van z'n hits 'Vrouwkes', 'Snollebolleke' en welke eigenlijk niet (Ja, oke. 'Waarheen, waarvoor' maar je snapt het punt) Hij komt de hele tent op z'n kop zetten, dus zorg dat je er bij bent! 


Mooi Wark

Mooi Wark

Ssst, niet verder vertellen.. Maar Mooi Wark is er natuurlijk weer bij dit jaar! (Want Siepelrock zonder Mooi Wark is als Patat zonder mayonaise of als Pesse zonder Siepelrock)